Reklam

Taşınabilir Alışveriş Koltuğu

Paylaş:







Ülkenin dört bir yanındaki erkeklerin ve kadınların diğer yarımlarıyla alışveriş yaparken karşılaştığı stres düzeylerini çözmek için yeni bir ürün oluşturuldu.
Gitmiş saygın ayağa kalkan günler ve bir ortak istediği öğeyi bulamadığında gerginlik arttı, aptly 'Shopping Sanctuary Seat' sayesinde.



İngiltere mobilya perakendecisi The Furniture Market tarafından yaratılan devrim niteliğindeki konsept   , standart olarak cep telefonu şarj yuvası ile tamamlanmaktadır.
İlginizi çeken alıcılar, dahili bir titreşimli masaj tesisi ve Wi-Fi yönlendirici ile maksimum rahatlamayı teşvik etmek için sunulan bir premium paketine de geçebilirler.
Perakende kaynaklı ev tartışmalarını azaltma ve diğer yarısı ile bir Cumartesi alışveriş gezisinin ağrı düzeylerini azaltmaya yönelik olarak hazırlanan taşınabilir aygıt, standart olarak £ 3,995 fiyatla satılıyor ve dünya çapında sevkiyat yapılabiliyor.

Yenilik, kişiye perakende terapi koşuşturma arasında bir yer edinme fırsatı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda giysi raflarına karşı garip bir biçimde eğilerek soyunma odalarının garip bir şekilde durması için rahat bir alternatif.


Bir Wi-Fi hot spot yönlendiricisini ekleme seçeneğiyle, daha önce sıkılmış alışveriş yapan kişi sosyal medyada gezinebiliyor, son Game of Thrones bölümünü yayınlayabiliyor ve hatta futbol izleyebiliyor - hepsi de eşinin perakende tedavisini desteklerken.
Bu tür destek, şu ana kadar argümanlar için bir üreme alanı olmuştur. Haftasonundaki herhangi bir alışveriş merkezinin etrafından hızlıca göz atıldığında, şüphesiz, kat askıları arasında savaşan çiftler ortaya çıkar. Ancak bu gerginlikler artık Alışveriş Koruma Koltuğu'nun benzersiz dahili masaj özelliği sayesinde geçmişte kaldı.
Üç ayarla, alışveriş yapan kullanıcılar minimum titreşimlerini ASLA BAŞKA BİR YER ayarından ÜÇÜNCÜ BERİ FİTTİNG ODA'na ve nihayetinde ciddi bir masaj ihtiyacı olanları için TÜM HAYATA KALMA bölümüne uyarlayabilecekler.
Ancak özellikleri orada durmaz, yerleşik bir şarj cihazı ve telefon tutucu, yedinci alışveriş saatine girerken pil ömrü ile ilgili endişeleri ortadan kaldırır.

Kurulduğunda yalnızca 82cm yükseklikte ve 46cm genişlikte ölçülü kompakt çözüm kolayca taşınır ve ürünün ilgi alıcıları, alışveriş gezisi olduğunda kart yastıklı sırt ve koltuk sayesinde konfora asla kapılmamasının garantilenebilir .
Ürünün alıcıları, bir alışveriş gezisi olduğunda, imalat sırasında kullanılan yastıklı tuval malzemesi sayesinde konfora asla kapılmayacağından emin olabilirler.
Mobilya Pazarı, bir ortağın alışveriş çantalarını taşımaya yardım etmeyi reddetmesinden kaynaklanan herhangi bir tartışmadan sorumlu olmayacaktır.
The Furniture Market'teki E-Ticaret Başkanı Robert Walters, "Ortak alışveriş gezilerinden en çok nefret ettiğimiz her şeye çözüm üreten bir ürün yaratmak istedik.
"Hiçbir cumartesi öğleden sonra alışveriş gezisi bir ortakla hiç kolay değildir. Eşinize onda denedikleri onuncu giyim eşyasını iltifat ederken kullanılan ses tonundan, aynı dükkana gidip gelmekle ilgili argümanlara; Stres azaltıcı bir ürün için piyasada bir boşluk tespit ettik.
Eklenen çok özellik sayesinde bu koltuk alışveriş stresini hafifletecektir.
"Dahili masaj olanakları, her mağazada gezinmenin yedi saati biraz daha kolay hale getiriyor ve Wi-Fi özelliklerini ve telefon şarj cihazlarını unutmamakta ve bu da asla asla grup WhatsApp sohbetinden uzak durmadığınız anlamına geliyor.
"Ürün piyasadaki türünün ilk örneği ve koltuğa ne kadar çok ilgi gösterdiğinden heyecanlıyız."
Paylaş:

Sosyal Medya

Yorum Yap:

0 Yorum: