Reklam

2017'de Kontrol Etmeniz Gereken En İyi Ücretsiz Online Oyunlar

Paylaş:

Online oyunlar, dünya çapında insanlar tarafından en çok oynanan oyunlar arasındadır. Muhteşem bir çeşitlilik sunan çevrimiçi oyunlar, çocukların en sevdikleri eğlence dalları değil, aynı zamanda her yaştan insana ait. Bu oyunlar yalnızca zamanınızı geçirmenize değil aynı zamanda yetişkinlerin streslerini gidermelerine ve serbest bırakmalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca, akıllı telefonlar ve tabletler gibi akıllı cihazların çoğalması, bu oyunları insanlara daha kolay erişmesini ve oynatmasını sağlamıştır. Bu günlerde çevrimiçi ücretsiz oyunlar yüksek talep görüyor ve bu yazı 2017'de oynamaya değecek en iyi ücretsiz çevrimiçi oyunlarla ilgili bir fikir paylaşacak.


Birinci sınıf çevrimiçi Jetpack shooter hayatınıza bir heyecan katmanız için ihtiyaç duyduğunuz şeydir. Kabileler Ascend sadece hızlı ve öfkeli bir çevrimiçi oyun değil, aynı zamanda mükemmel bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca, savaşta kendine ait olmak istiyorsan, oyun mağazasında para harcamaya gerek yoktur. 
Efsaneler Ligi

Efsaneler Ligi, ücretsiz oyun oynamak konusunda büyüleyici bir deneyim elde etmek istiyorsanız sizin için. Sadece şampiyonunu al ve doğrudan savaşa başla. Bir dizi karakter, otomatik maç yapımı ve parlak haritalar gibi Legends Ligi'nin eşsiz özelliklerinden bazıları bu yeni yılda oynamaya değer. Ciddi oyuncular, en iyi turnuvalarda yer alarak kârlı ödüller kazanabilirler.

Pokemon Go Olmayan Mobil AR Oyunları

DOTA 2

Delta 2, ücretsiz oyun modunda mevcut en iyi çevrimiçi oyunlardan biridir. Bu, ciddi oyunculara çok milyon dolarlık ödüller de sunan inanılmaz derecede aktif üstten-aşağı arena savaşçısı.
Dota 2'nin oyun mekaniği oldukça karmaşık ancak şaşırtıcı grafikleri ve genel oyun deneyimi muhteşem. Oyuncular bağımlılık yaptığını ve oyunun ilerlemesine bağlı olarak 2017'de oynayacak en iyi oyunlardan biri olarak değerlendirildiğini fark ediyorlar.

Strike Force Heroes 3


Silahları seversen, Strike Force Heroes 3 sizin için yapılır. Tamamlamak için neredeyse 60 misyon var. Her görevi başarıyla tamamladıktan sonra ödüllendirileceksiniz. Özelleştirilmiş silahlar ve mangalar büyük Strike Force Heroes Version 3'te sizi bekliyor ve onu kaçırmamalısın.
Sürgün Yolu

Dungeon Crawler'ın oldukça farklı bir türü olan Sürgündeki Yol sadece gerçek hayatta olanları vurmakla kalmıyor , daha yavaş bir oyuncak oyunu. Eğer biraz zaman ayırırsan, kesinlikle buna aşık olacaksın. Oyunda hiçbir oyun bozan unsur bulunmamaktadır ve oynamaya devam ederken yavaş yavaş açığa çıkartılan birkaç gizli derinlik vardır.
Dolayısıyla, oyunları sürekli oynatmak isteyip istemediğinizi veya sadece sessiz anlarda oynattığınızdan bahsedilen oyunlar size en iyi çevrimiçi oyun deneyimini verecektir. Bunları deneyin ve oyun dünyasına inanılmaz bir yolculuğun tadını çıkarın.

Paylaş:

Oyunlar

Yorum Yap:

0 Yorum: